Kravate, metuljčki, ascoti, robčki, rute in šali ter okrasni pasovi so izdelani iz kakovostnih tkanin v skladu z modnimi trendi in barvami, ki jih s seboj prinašajo letni časi. Tkanine iz katerih nastajajo modni dodatki so izdelek svetovno priznanih tujih proizvajalcev posebnih tkanin za modne dodatke.

Poleg klasičnih modelov kravat in metuljčkov, razvijamo v podjetju vedno nove, navdihujoče modele v skladu z najnovejšimi evropskimi modnimi smernicami. Na ta način omogočamo uresničitev raznolikih želja kupcev vseh generacij, za vsako priložnost.

Poleg modnih izdelkov se je podjetje specializiralo tudi za proizvodnjo modnih dodatkov, predvsem kravat za službene in druge uniforme ali poslovna darila s posebnimi logotipi.

V specializirani trgovini z modnimi dodatki lastne blagovne znamke IMAGE v Murski Soboti, lahko med široko paleto modnih dodatkov najdete nekaj za vsak okus. Izbirate lahko med posebej bogato in izredno ugodno ponudbo kravat, metuljčkov, ovratnih rut, ascotov, ženskih in moških rut ter šalov, kravatnih igel, manšetnih gumbov in priponk za rute.

Svoj maloprodajni program smo popestrili z izredno bogato ponudbo moških srajc znamk CASA MODA, VENTI, REDMOND, JG FASHION, z ženskimi in moškimi klobuki ter kapami, moškimi nogavicami, otroškimi srajcami, žepnimi robčki, usnjenimi pasovi, manšet gumbi, kravatnimi iglami, unikatnim nakitom in s številnimi drugimi modnimi dodatki. Prijazno prodajno osebje je vedno pripravljeno svetovati in pomagati pri izbiri.

Naša ponudba

KRAVATE
METULJČKI
RUTE, ŠALI
SRAJCE
ASCOTI
KLOBUKI, KAPE
KRAVATNE IGLE, MANŠETNI GUMBI
MOŠKE OBLEKE, SAKOJI, HLAČE
MOŠKE OBLEKE, SAKOJI, HLAČE
OKRASNI (SMOKING) PASOVI
ROKAVICE
MODNA KRAVATA GJERGJEK

Gjergjek Kuhar Sandra s.p.
Gregorčičeva ulica 38
SI-9000 Murska Sobota
Slovenija

DELOVNI ČAS TRGOVINE:

Ponedeljek-petek: 9.00:00–17:00
Sobota: 08:00–12:00