14. MODNA REVIJA SEKCIJE TEKSTILCEV 27.11.2009 7:53:00

Modna revija sekcije tekstilcev pri Območni obrtno-podjetniški zbornici M. Sobota je letos v povsem novi podobi potekala v petek, 20. novembra 2009 in sicer v restavraciji hotela Termal v M. Toplicah. Kraljevsko modno predstavo si je ogledalo več kot 300 obiskovalcev in na koncu izrazilo navdušenje nad izvirnostjo predstavljenih izdelkov in storitev ter povsem novem scenariju revije, postavljenem letos v čas rokokoja. Na dvoru sta kot voditelja revije nastopili znani osebnosti Stančka Šukalo in Dragan Sadžak.

Ekipa vrhunskih manekenk in manekenov je pod vodstvo Vesne Vitrih predstavila unikatne izdelke vseh sodelujočih na reviji: Šiviljstvo Metka Metka Jošar s.p., MV fashion design Marjeta Vidic s.p., Moda Titan d.o.o., Krznarstvo Tivadar Ida Tivadar s.p., Modna kravata Gjergjek Sandra Gjergjek s.p., Optika Focus, Ivanka Tratnjek Karoli s.p., Zlatarstvo, Vlado Mandič s.p., PRO GALA d.o.o.. Za pričeske manekenk in manekenov je poskrbel frizerski salon Verica, Verica Banfi s.p.,za dvorsko okrasitev vrtnarstvo in cvetličarstvo Milorad Jurič s.p.,na dvoru pa ni manjkalo tudi slastne torte in dobrih slaščic, katere je pripravila slaščičarna Pikapolonica. Dvor sta s plesom obogatili še plesna šola Devžej in Zeko.

Slogan letošnje modne revije je bil ponovno »Kupujmo blago slovenskih proizvajalcev«.

Na modni reviji smo lahko občudovali kreacije in izdelke, ki so delo pridnih rok naših članov, zato naj bo letošnja modna revija, ki je z drugačnostjo navdušila marsikoga, izziv ostalim članom, da v bodoče sodelujejo na revijah.

Čestitke vsem sodelujočim!

Predvajanje celotne modne revije sekcije tekstilcev si je možno ogledati na lokalni televiziji AS in secer v sodoto, 5. decembra 2009 ob 20.00 uri, v nedeljo 6. decembra 2009 ob približno 13.30 uri in v ponedeljek 7. decembra 2009 ob 16.30 uri.  Vabljeni k ogledu.

Avtor: Jožica Gergorec

Dodaj komentar

Vaš email naslov ne bo javno objavljen. Polja z * so obvezna.