Modna zgodba: Denis Malačič

Denis Malačič – iskren, pozitiven, aktiven, mladosten – fant z radovednim duhom iz »100-tih izzivov«, danes pa v Modni zgodbi, v srajcah in modnih dodatkih Modne kravate Gjergjek. V svečanih in poslovnih trenutkih, v zabavnih sproščenih podvigih, pa tudi čisto vsakdanjih, ali malce zamišljenih, romantičnih utrinkih – v vsem kar življenje je.

»Osredotočam se na pozitivo«

Fant ki je pred meseci začel s »100timi izzivi« po vsej Sloveniji. Pretekel Pomurje in neštete destinacije po Sloveniji z dobrodelnim namenom. Čaka ga še mnogo zanimivih, še neodkritih stvari, v katerih preizkuša svojo vzdržljivost, prebuja radovednost in daje navdih, za to da »dajmo naredimo ta svet lepši, osredotočimo se na pozitivno!«

Z neštetimi izkušnjami na novinarskem področju (Planet TV, Radio Viva), v modnem fotografiranju in z zaključenim študijem na področju medijskih komunikacij, vstopa v življenje z zanimanjem.

Iz njega veje življenje, a hkrati umirjenost. Napis na njegovi roki »Ti je Jaz« ne rabi pravzaprav prevoda, če se pa dotaknemo vrašanja o vrednotah, pa izrazi: »Medsebojni odnosi, pristnost, iskrenost in takšne ljudi imam rad tudi ob sebi. No Fake Image!«

»No Fake Image« – tudi v modi

»Ne sledim modnim trendom, ampak notranjemu počutju, pravzaprav sem zelo  sproščen pri izbiri obleke. Pomembno je, da se udobno, sproščeno in iskreno počutim,« je vse kar zaznamuje njegov pogled na oblačenje.

In eleganca? Tudi v njej se počuti prijetno, le da je prikrojeno njegovemu stilu.

Denis v modnih dodatkih Modne kravate Gjergjek

“Bodite to kar ste- z modnim dodatkom Image!” je njihovo vodilo – inovativnega podjetja z dolgotrajno tradicijo, ki s svojim pristopom pomaga izraziti osebnost strank. Kravate, raznovrstni modni dodatki in srajce z izjemno kvaliteto pospremijo stranke v vseh življenjskih situacijah, prilagajajo se starosti in pokažejo to kar one so – one, edinstvene in samo one.

In kako se je v njihovih srajcah in modnih dodatkih počutil Denis? »Poslovna eleganca za moj aktivni duh, barvitost za vso širno čudovito življenje, ki me tako zelo zanima, strinjam pa se tudi, da kravato lahko nosiš tudi v bolj sproščeni, športno-poslovni podobi, ali v trenutkih prostega časa, večernih zabav…”

“Pri Modni kravati Gjergjek se res potrudijo, da ti »spašejo« zraven, kar pristaja tvoji osebnosti in situaciji v kateri nosiš obleko. Hm…in ja, če se bom nekoč poročil, bom definitivno kupil pri njih tudi kakšno svečano kravato« (smeh)

Tekst: Karmen Sočič

Dodaj komentar

Vaš email naslov ne bo javno objavljen. Polja z * so obvezna.